Lost In Translation

Aiming to find more places to be lost in; more places to come home to

Och så lite mode-litteratur. Det ni!

Kategori: Inspiration

Hejsan svejsan allesammans, idag är det fredag och ännu en fri-dag innan skolans sista vecka börjar (o så såklart helgen emellan). Dagen har inte varit produktiv, det erkänner jag, men glass har ätits och pizza har tappats och stulits av fåglar så en händelserik dag har det i alla fall varit. För att fylla på lite med de inläggen jag har tid med under dessa dagar innan en 8-veckor lång frihet börjar så vill jag presentera två böcker som jag faktsikt tror kan vara av intresse för alla som faktiskt gillar att även läsa om mode.
 
Den första bilden visar boken Style Feed som av toppbloggerskan Susie Lau (eller Susie Bubble: http://www.stylebubble.co.uk/) sammanfattar världens mest inflytesrika och genombrytande modebloggar sedan bloggandets början. En riktig källa för bra inspiration kan jag säga med flera personer inom just denna vida modevärld som jag tycker är värda att ta en titt på.
 
 
Den andra boken, The TeenVogue Handbook, är utgiven av modetidningsjätten Teen Vogue (say whaaat) och berättar väldigt kärleksfullt om inte lite naivt ibland hur man ska/kan/kanske inte borde ge sig in i utan att tänka på det - integrera sig i modebranschen huruvida detta innebär som modell, designer m.m. Värd att läsa, jag lovar, den är inte bara här för att jag inte hade något annat att skriva om.
 
 
Detta inlägg var faktiskt inte menat att vara en liten crappy bokrecension i promise men så blev det! Jag har faktiskt två upplagor av båda böckerna så om man kan tänka sig att köpa de så kan man väl maila mig på rebeckaC96@gmail.com
/HejSvejs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: